torsdag den 9. februar 2012

Stegte ansjoser

25 stk ansjoser


Du kan skære hoved af. Så er det også nemmere at fjerne indevoldene. Skyld dem et par gange i koldt vand.


Marinade:
2 tsk. gurkemeje
1tsk. chilipulver
½-1 tsk salt
ca. 2 spsk. olie


Olie til at stege


Det hele kommes i en skål og blandes inden fiskene vendes i marinaden. Du kan også bruge en frysepose, så har du lidt mindre opvask. Lad det ligge min. 15 min. jo længere tid, desto bedre. Hvis det skal stå mere end 1 time, så sæt det i køleskabet og tag det en ½time før det skal steges.


Frituresteges i olie ca 1 min. Da fiskene er små, er tilberedningstiden kort. Varm olien godt op. 


Serveres som tilbehør til ris og karry. Jeg lavede dem i dag for første gang. det smagte herligt. 

1 kommentar:

  1. Hej,

    Jag jobbar för sajten FindeOpskrifter.dk och försökte kontakta dig men kan inte hitta någon kontaktinfo. Vi såg att du har goda recept i din blogg och vi rekommenderar att du tittar runt på sajten och kikar på "Madblogstoppen".

    Vill du vara med och få dina recept indexerade på sajten så behöver du bara registrera dig på http://www.findeopskrifter.dk/kom-med-i-madblogstoppen och embedda din kod för att mäta statistik så är du med!

    Här kan du se hur många som är med i Madblogstoppen på FindeOpskrifter.dk - http://www.findeopskrifter.dk/madblogstoppen

    Förhoppningsvis kan just din blogg ligga etta på Madblogstoppen!

    Med vänliga hälsningar,

    Senka
    senka@findeopskrifter.dk

    SvarSlet