tirsdag den 5. februar 2013

Cutles - indisk fiskedeller


Så fik jeg taget nogle billeder af mine cutles.

Du skal bruge:
1 ds tun i olie
250 g. kartofler
1 løg
Evt. 2 grønne chili
1 tsk chilipulver (kan også undlades)
Olie
Rasp
Æggehvider


Kog kartoflerne til det er møre.
Hak løget og chili. 
Mos kartofler med en gaffel. Der må gerne være små stykker/klumper
Svits løgene og chili i lidt olie og tilsæt tun(olien skal lige hældes fra). Tilsæt  krydderierne og bland godt ved svag varme et et par minutter.
Tag gryden af varmen og kom moste kartofler i tunblanding og rør godt sammen. 
Lad det køle lidt af. Form dem frikadelle/karbonade, bare lidt mindre og vend det i æggehvider og der efter i rasp.
Friture steges.

2 kommentarer:

  1. Uhm, lyder spændende. :o)
    Mon ikke også de bare kan steges på panden? Hvad vil du foreslå som tilbehør, hvis de skal afprøves til en gang aftensmad?

    SvarSlet
    Svar
    1. En god salat er altid god som tilbehør og måske lidt flutes.. for kartofler og fisk er i. Jeg har ikke prøvet at stege dem på en pande, men måske hvis man former dem som karbonader, for det er jo ligesom fiskefilet der er kommet i æg og derefter rasp. Hvorfor har jeg dog ikke tænkt på at stege det på pande :-)

      Slet